A-30

Київський клуб настільного тенісу

Ми працюємо для вас по звичному графіку навіть коли немає світла і зв'язку. Якщо не можете зконтактувати з нами, просто заходьте на каву :)
Все буде Україна!

Дух суперництва зі щирою посмішкою – це матч пінг-понгу в нашому клубі.

Насамперед гра дарує радість, тому ми зрушуємо рамки спорту у бік задоволення. Хочете грати у важких зимових черевиках? Грайте! Полюбляєте тримати ракетку до гори дригом? Хто ми такі, щоб забороняти? У нас можна робити все, що хочеться. Єдине правило клубу - не заважати розважатися іншим гостям.

Трохи про нас: любимо рок-н-рол і вигуки радості! А ще, у нас 5 тенісних столів, купа якісних ракеток і досить простору для "побігати" за кулькою. До речі, за більярдним столом теж розгортаються веселі баталії. Діти обожнюють аерохокей, а в перервах між тенісними матчами можна потренувати влучність такими прикольними дротиками. Здається, гра називається "дартс", але це не точно.

Стало гаряче? У нашому барі смачні прохолодні напої. Потрібно підзарядитися? І знов таки, вам у бар за смачною гарячою кавою! Ммм… Спробуйте забігти до нас на півгодини і ви зрозумієте, де найприємніше провести вечір з колегами, друзями чи усією родиною.

Послуги

Графік

*для вас працюємо навіть у свята!

Контакти


Terms of use Privacy policy

Настільний теніс

Більярд

1 година - 120грн